Telefoonnummer

0031628886342 ( graag per WhatsApp )

Email

info@zadelpasserbrabant.nl

Openningstijden

Ma/Zat 09.00- 18.00

De liefde voor paarden begon al vroeg. Mijn vader ging elke dag een A pony Sandy naar het land brengen en ik moest en zou erop. Het echt ponyrijden begon toen ik 6 jaar was en Sandy echt van mij werd. Niet eens in staat om een hoofdstel aan te doen maar rijden moest ik. Met behulp van ouders en broers kwam dat gelukkig goed en vele pony’s en paarden later rijd ik nog steeds met veel plezier. Zo is de liefde voor de paarden bij Zadelpasser Brabant begonnen.

Vanaf mijn 13e jaar begon ik met wedstrijden rijden. Nadat het felbegeerde winstpunt in de B dressuur behaald was, deed ik nog maar 1 ding: springen. Vele jaren later was ik diverse keren Z springen geweest bij zowel de pony’s als de paarden en diverse keren Z2 en ZZL dressuur bij de paarden. In de loop der jaren is de passie voor springen meer richting de dressuur gegaan maar thuis maak ik nog graag een sprongetje. Een lekkere rit in het bos doen we ook op zijn tijd.

Naast het paardrijden zelf ben ik ook Orun instructeur, ZZL dresuur jurylid en organisator van dressuurwedstrijden onder MW Horse Events. Ook ben ik moeder van een dochter die graag pony rijdt. Vooral bij de pony’s lopen we vaak aan tegen slecht passende zadels. Tijdens het jureren zie ik ook vaak paarden en pony’s lopen die zich echt niet happy voelen. Vaak is een slecht passend zadel wel heel erg zichtbaar door klapperen etc. Hopende dat ik met zadelpasser brabant een aantal paarden kan helpen. Zoek je een speciaal zadel, kijk gerust in de online shop: https://zadelpasserbrabant/winkel

Om die reden ben ik de MSFC zadelpasser opleiding gaan doen in 2021. Zo ben ik dus zadelpasser in Brabant en hoop ik een aantal paarden kunnen helpen met rugproblemen die veroorzaakt worden door minder goed passende zadels. In september 2021 begin ik aan de 2 jarige zadelmakersopleiding in Belgie. Zo leer ik nog meer over het zadel en kan jullie en de paarden nog beter helpen.

Check gerust mijn facebook pagina voor het allerlaatste nieuws: https://facebook.com/zadelpasserbrabant

Twijfel je ? Neem even contact met zadelpasser brabant op. Ik kom graag even langs

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.

X