Telefoonnummer

0031628886342 ( graag per WhatsApp )

Email

info@zadelpasserbrabant.nl

Openningstijden

Ma/Zat 09.00- 18.00

Pimp je eigen zadel! Let’s Shine!! Met dit item ben ik al heel lang bezig en nu ik zover ben dat ik tijdens mijn zadelmakers opleiding in Brugge zadels open kan maken en ook weer netjes dicht kan maken, ben ik zo ver. Ik heb een aantal testen gedaan en ze zijn echt prachtig geworden. Swarovski is duur, dus het is wel een kostbaar item maar oh wat wordt het mooooi!! De lepel van jouw eigen zadel kan ik heel mooi met de fabric van swarovski bedekken. dat betekend dat je zadel helemaal open gaat, de fabric wordt geinstalleerd en je zadel gaat weer dicht. Het is dus ook toe te passen, als je zadel toch opgevuld moet worden, hetzij een beetje of helemaal.

Als je een heel nieuw zadel koopt, kun je alles bestellen wat je maar wilt, maar als je eigen zadel nog past en goed is, en je wilt toch lekker shinen in de ring? Dan kun je bij mij jouw fabric bestellen.Zo pimp je je eigen zadel!

Dit is bijvoorbeeld een wintec zadel dat ik met swarovski een stuk flitsender heb gemaakt.

Je bent je zadel wel even kwijt, want het is wel een klusje maar dan zie je er wel prachtig uit. Uiteraard kun je bij https://zizi-horsedesign.nl/ jouw bijpassende frontriem laten maken in alle kleuren die je maar wilt hebben. Met deze webshop kan ik heel goed samenwerken om zo tot een super mooi geheel te komen. Ook kun je je laarzen bij https://www.facebook.com/people/Zeegers-Equestrian/100087528811352/ bijpassende laarzen aan laten meten! Je hele set om te shinen is dan compleet.

Heb je nog geen zadel? Ik heb er voldoende op voorraad https://zadelpasserbrabant.nl/product-categorie/gebruikte-zadels/ Graag kom ik langs om jouw zadel uit te zoeken, passend te maken en desgewenst ook lekker te pimpen! Alles is mogelijk in de soorten swarovski stenen maar de fabric heb ik momenteel in de kleur zwart. Ook komen er nog hele mooie leersoorten met super gave patronen aan. Die kan ik mooi matchen met de kleuren van de kristallen.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.

X