Telefoonnummer

0031628886342 ( graag per WhatsApp )

Email

info@zadelpasserbrabant.nl

Openningstijden

Ma/Zat 09.00- 18.00

Wat vind ik het super dat ik deze zadels ook kan verkopen! Ik ben blij Connect Saddles Dealer https://connectsaddles.com/?page_id=1681&lang=nl te zijn. Waarom vind ik deze zadels zo fijn?

Eindelijk is er een zadel voor de doelgroep waar ik veel kom. Waarom kom ik daar vaak? Omdat deze paarden vastlopen op het volgende. Lage schoft, brede schouders. Daar is een V vormige boom eigenlijk niet voor gemaakt. Het kopijzer is te krap voor deze schouders en dat doet pijn. Het gevolg hiervan is dat het lijkt alsof je paard stout is, maar in werkelijkheid heeft ie pijn. Een paard kan dan helaas niet veel anders meer dan duidelijk maken dat er iets in de weg zit. De boompunten drukken op de schouders van deze paarden. Helaas worden bijna alle zadels gemaakt voor de gemiddelde KWPN-er omdat daar veel zadels aan verkocht worden.

Maar ik vind dat ieder paard en iedere pony van klein naar groot, een goed passend zadel verdiend.

Zo heeft de Connect Saddles Dealer dus 3 soorten Bomen:

De HDR is een boom ( het geraamte van je zadel ) voor de gemiddelde KWPN-er. Deze boom past op ongeveer 70 % van alle paarden. Uiteraard is deze boom een goed uitkomst.

De MDR boom is een boom die is ontwikkeld voor de iets lagere schoft en iets bredere schouder. Denk aan de een bredere KWPN-er of pony

De LDR is een boom voor de lage schoft. brede schouders. Vaak zijn dit wat kortere paarden, dus ook de kussens zijn bij dit model korter dan bij de andere modellen. Een heerlijk zadel voor de veeleisende ruiter met de iets bredere paarden.

Dan de zitting, die kun je los zien van de kussens, De kussens zijn voor je paard, de zitting is voor jou. Elk zadel is leverbaar met een Soft Seat. Daarnaast heb je verschillende soorten zittingen:

Het monoblad met een Short Roll voor de ruiters met iets kortere benen. Deze knieblokken zijn instelbaar dmv een schroef. Je kunt het dus zo plaatsen, zoals jij wilt.

Het monoblad met een long Roll, deze is voor de ruiters met de lange benen. Ook deze is verplaatsbaar dmv een schroef.

Het dubbele blad, hierop kunnen veel soorten ruiters plaats nemen. Hier kun je de knieblokken, die dus onder je zweetblad zitten, dmv klitteband verplaatsen.

Voor de zadelmakers is het fijn te weten dat de kussens voor en achter vast zitten met een schroef. Je hebt het dus zo opengemaakt. Je meet de boompunten gemakkelijk op en kunt via de koude pers het zadel weer perfect op maat maken.

Daarnaast mag een goed passend zadel ook heeel mooi zijn. Je kunt zoveel lak en diverse soorten leer, en stenen toevoegen als je maar wilt en de prijs valt super mee. En natuurlijk voeg ik dan nog graag wat swarovski toe 🙂 https://zadelpasserbrabant.nl/pimp-je-eigen-zadel/

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.

X