Telefoonnummer

0031628886342 ( graag per WhatsApp )

Email

info@zadelpasserbrabant.nl

Openningstijden

Ma/Zat 09.00- 18.00

Zadelpasser Brabant is Verdeler van vele zadelmerken. Dat betekend dat ik deze zadels nieuw in kan kopen. Dat betekend dus ook dat jong gebruikte zadels in die merken voor mij niet interessant zijn om in te kopen. Deze kan ik immers tegen inkoopprijs nieuw kopen. Zijn de zadels al wat ouder? en is de prijs goed? Dan kan ik zeker een ander paard nog blij maken met jouw zadel, dus bij aankoop van een zadel kan dat een optie zijn. De volgende zadelmerken verkoop ik graag:

Anatomica Zadels https://zadelpasserbrabant.nl/product-categorie/dressuurzadels/anatomica-zadels/

Edix https://zadelpasserbrabant.nl/product-categorie/dressuurzadels/edix-zadels/

Kentaur

Zaldi

Harry Dabbs

Connect CONNECT SADDLES DEALER – Zadelpasser Brabant

Wintec https://zadelpasserbrabant.nl/wintec-dealer/

Arena

Bates

Wat ik heel belangrijk vind, is aanpasbaarheid. Als zadelpasser wil je elk half jaar bij een paard komen en dat je dan ook iets kunt. De zadels met een verwisselbaar kopijzer of met een kopijzer dat in de koude pers kunnen, hebben mijn voorkeur. Ook het werken met https://www.treeclix.com/ is natuurlijk super.

Zo kan ik de boom opmeten, jouw paard opmeten, en op de milimeter nauwkeurig, jouw zadel aanpassen zodat het op dat moment goed ligt. In de zomer zijn veel paarden een beetje dikker en in de winter weer wat dunner. Dan is het handig om elk half jaar de controle te doen. Heb je heel fanatiek getraind, dus buikspieren aanspannen, schoftlift, dan wordt je paard weer iets smaller in het dragende deel van de schouders. En zo hebben we altijd iets te doen.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.

X