Telefoonnummer

0031628886342 ( graag per WhatsApp )

Email

info@zadelpasserbrabant.nl

Openningstijden

Ma/Zat 09.00- 18.00

Zadelmaker Brabant voor het herstellen van jouw zadel. Voel regelmatig of jouw kussens nog lekker zacht zijn. Zijn deze erg hard, dan mis je absoluut de schokdemping die je nodig hebt voor je paard.

Zadelmaker Brabant, vaak worden de termen door elkaar gebruikt maar ik probeer het verschil uit te leggen. Een zadelpasser kent de anatomie van een paard heel goed en weet precies welk zadel geschikt is voor jouw paard. Het fijnste is natuurlijk als je bij een zadelpasser ook meteen een zadel kunt testen en kopen, dan ben je in 1 x klaar. Veel zadelpassers komen bij je langs met een bus vol met zadels zodat je een aantal zadels kunt kiezen. In het meest ideale geval is een zadelpasser niet merk gebonden zodat je keuze hebt uit vele merken.

Een zadelmaker kan jouw zadel herstellen. Tijdens mijn 2,5 jarige opleiding is er geen paard in de klas geweest. Wij behandelen alleen het zadel zelf, niet het paard. Een zadelmaker met diploma kan in principe een zadel compleet nabouwen. Zo kun je alle herstellingen doen, opvullen, bijvullen, een compleet nieuwe vulling, singelstoten vervangen. sticksels herstellen, noem maar op.

Het fijnste is natuurlijk als een zadelpasser ook zadelmaker is. Dan heb je een combinatie waarmee je vooruit kan. Voor een deel van onze voorraad zadels : https://zadelpasserbrabant.nl/product-categorie/gebruikte-zadels/ niet alle zadels halen de website, deze zijn meteen al in mijn bus beland en verkocht. Mocht je specifiek op zoek zijn naar diverse zadels, laat het even weten, wellicht heb ik deze liggen.

Martine van Winden Zadelpasser Brabant heeft de Zadelpasser opleiding bij http://www.msfc.nl gedaan en de zadelmakers opleiding ( 2,5 jaar ) bij https://syntrawest.be/

Daarnaast heb ik bij de Orun de instructeurs opleiding gedaan en de opleiding tot ZZL jurylid. Zelf vind ik het belangrijk dat je een paard goed kunt beoordelen op de manier van lopen. Hoe meer paarden je ziet, hoe makkelijker je dat gaat herkennen. Dit ontwikkel je natuurlijk ook door veel naar klanten te gaan voor een consult maar ook door in het weekend op een andere manier naar paarden te kijken.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.

X