Telefoonnummer

0031628886342 ( graag per WhatsApp )

Email

info@zadelpasserbrabant.nl

Openningstijden

Ma/Zat 09.00- 18.00

Zadelmaker:

Voor het opvullen van je zadel en reparaties kun je hier terecht. Omdat ik MSFC Zadelpasser ben en Zadelmaker bij https://syntrawest.be/ kan ik je zadel ter plekke opvullen en zo helemaal op maat op jouw paard of pony krijgen. Soms is het nodig om je zadel volledig op te vullen, Hiervoor neem ik het zadel mee en verzorg een volledig wolgevulde kussens. Dan kun je weer jaren vooruit en is je paard weer gelukkig. Uiteraard heb ik een koude pers bij me zodat ik de boom ( indien mogelijk ) geheel op maat van jouw paard of pony kan persen.

Singelstoten vervangen kan bij een dressuurzadel zelfs ter plekke. Webbing volledig vervangen kan uiteraard ook, maar daarvoor neem ik het zadel mee naar huis. Het volledig hervullen van het zadel kost flink wat uren. Het gaat in zijn geheel open, dan wordt de webbing vervangen, of komt er een nieuwe vulling in en wordt het met de hand dichtgenaaid. Willen we dit goed en zorgvuldig doen, dan kost dat een paar uren werk.

Zijn er delen van de hoofdstel of Halster kapot, ook dat kan gemaakt worden. Zie voor de prijzen van het opvullen en herstellen van je zadel en hoofdstel hier : https://zadelpasserbrabant.nl/tarieven-zadelmaker/

Het leukste is dat ik na het voltooien van mijn opleiding Zadelmaker, nu een volledig aanbod kan bieden. Bij de opleiding Zadelpasser leer je niet om een zadel op te vullen of te herstellen. Bij de opleiding zadelmaker komt er geen paard aan te pas. De combinatie tussen de twee maakt het pas werkbaar en fijn voor jou, de klant.

Ik vind het belangrijk om je paard weer blij te maken. Omdat ik heel veel jureer tm ZZL zie ik veel paarden in beweging. Ook tijdens het les geven ben ik natuurlijk veel bezig met het paard in beweging.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.

X