Telefoonnummer

0031628886342 ( graag per WhatsApp )

Email

info@zadelpasserbrabant.nl

Openningstijden

Ma/Zat 09.00- 18.00

Tarief Consult: per sessie, per paard. € 80,- Tweede paard van dezelfde eigenaar € 60,-

Tweede zadel van het paard € 60,-

Kilometer vergoeding : 0.35 cent per gereden km vanaf maarheeze ( 6026 DS ) Noord Brabant

Tarieven zadelpasservice: een zadelpasconsult is altijd mogelijk, ook zonder aankoop van een zadel. We beginnen met het bekijken van je paard. Daarna voel ik de schouder de rug en de singelgroeve op warmte en / of reactie. Daarna ga ik op een krukje staan om de ruggengraad goed te kunnen voelen op reacties. Bij een paard met een gevoelige rug, krijg je die meestal wel. Daarna kijk ik of de schouders goed gelijk zijn. Bijna elk paard heeft verschillende schouder maar in de meeste gevallen is dat geen probleem met het passen van het zadel. Daarna maak ik met de flexi curve een 3D afdruk van je paard. Een zeer eenvoudig maar handig hulpmiddel om goed te kunnen kijken of jouw paard gelijkmatig ontwikkeld is.

Daarna kijk ik eerst jouw eigen zadel na. Is de boom nog goed. Soms hoor je al een beetje piepen en kraken, dan kan het handig zijn om de zadelmaker hier naar te laten kijken. Ook het kopijzer kan kapot zijn. Dit kan vaak nog wel gelast worden. Wanneer de boom zelf gebroken is, helaas niet. Maar dat weet ja echt pas zeker wanneer het zadel open wordt gemaakt. Ook check ik de kussens op gelijkmatigheid en hardheid. Veel oudere zadels worden erg hard. Tijdens een zadelpas consult komen dit soort dingen altijd goed naar voren.

Als je zadel geen enorme gebreken heeft, leg ik deze op je paard en ga voelen en kijken of het inderdaad goed ligt. Wanneer het goed ligt gaan we aansingelen en een stukje rijden. Het moet in staf, draf en in galop goed liggen. Het zadel mag wel meeveren maar zeker niet klapperen of naar voren schuiven. Soms kunnen we dit oplossen met de https://zadelpasserbrabant.nl/product/prolite-pads/ pad, maar als het zadel meer nodig heeft, neem ik het mee naar huis om het op te vullen. Je betaald uiteraard 1 consult en 1 x KM vergoeding. Uiteraard overleg ik eerst even de kosten met jou. Ga je akkoord met de kosten van het opvullen ? pas dan gaan we het laten maken. Daarna neem ik het weer mee en gaan we weer even passen en rijden.

Het gaat mij erom dat we een zadel kunnen vinden dat goed bij je paard maar ook bij jou past. Heb je zelf een zadel dat in principe goed past, maar waar alleen wat aanpassingen nodig zijn, dan gaan we dat natuurlijk als eerste doen. Zoek je een ander zadel, nieuw of gebruikt, dan help ik je heel graag. Zadelpasser Brabant doet altijd wat het beste is voor je paard.

Bij aanschaf van een nieuw zadel, is een zadelpasconsult bij de prijs van het zadel uiteraard inbegrepen. Bij de aanschaf van een gebruikt zadel, is het zadelpas consult apart af te rekenen.

Tarief Consult: per sessie, per paard. € 80- Tweede paard van dezelfde eigenaar € 60,-

Tweede zadel van het paard € 60,-

Kilometer vergoeding : 0.35 cent per gereden km

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.

X