Telefoonnummer

0031628886342 ( graag per WhatsApp )

Email

info@zadelpasserbrabant.nl

Openningstijden

Ma/Zat 09.00- 18.00

Zadelpasconsult bij spaanse pony. Deze week ben ik bij een spaanse pony geweest voor een heel fijn zadelpasconsult. Deze pony was wat kort in de rug maar de ruiter was lang. Dat is altijd een wat lastige combinatie. Spaanse pony’s zijn toch altijd net iets anders gebouwd. Gelukkig heb ik altijd een aantal 16 inch zadels bij me, die voor de pony logisch leken.

Ik had er 1 bij me die echt wel heel mooi paste. Deze hebben we erop gelegd en even gekeken of de ruiter hiermee uit de voeten kon. Maar helaas de benen van de jonge amazone zijn zo mooi lang dat het helaas geen optie was.

Gelukkig had ik ook een nieuw Edix Tudor zadel bij me. Kijk voor de Edix Tudor via deze link: https://zadelpasserbrabant.nl/product/edix-tudor/ Dit een lekker betaalbaar leren zadel. We hebben deze op de pony gelegd en het lag na verwisselen van het kopijzer heel mooi. Ideaal dat je ter plekke een zadel aan kunt passen. De amazone ging in het zadel zitten en een stukje rijden. Zowel de amazone als de pony werden erg blij van het zadel. De kussens zijn heel kort bij dit zadel, de boom is heeeel flexibel en de pony liep meteen super.

Om nog even te checken hebben we de Edix Tariq ook geprobeerd maar het was binnen 10 seconden duidelijk dat dit niet het zadel voor pony en amazone was. Dus we hebben de Tudor er weer opgelegd en nog even gereden. Dit zadel heb ik op proef meegegeven zodat ze echt een paar weken kan proberen. Ook na een paar weken moet iedereen nog heel blij zijn met het zadel. Meer informatie over deze innovatieve zadels zijn te vinden op https://www.edixsaddles.com/

Dit Edix Tudor zadel is ook helemaal op jouw smaak te maken. Zo kun je kiezen voor lak biesjes, lepels, andere stiksels. wat je maar wilt.

Recommended Articles

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.

X