Telefoonnummer

0031628886342 ( graag per WhatsApp )

Email

info@zadelpasserbrabant.nl

Openningstijden

Ma/Zat 09.00- 18.00

Vandaag ben ik weer op pad geweest voor een zadelpasconsult in limburg. Dit keer in het zuiden van Limburg. De eigenaar heeft een hele leuke andalusier die nog jong en arm bespierd is. Het nieuw gekochte zadel past op zich heel netjes alleen de kussens sluiten niet mooi aan en zijn ook ongelijkmatig opgevuld. Ook de stijgbeugelophanging steekt niet ver genoeg naar buiten waardoor er onveilige situaties kunnen ontstaan omdat de beugels niet los schieten.

Samen met de zadelmaker ga ik het zadel goed en correct opvullen. Ook de stijgbeugelophanging gaan we corrigeren zodat het 1 weer veilig is en 2 de beugels ook makkelijk veranderd kunnen worden.

Mijn klant heeft tijdelijk even een 17,5 inch zadelpasserbrabant/esta professional te leen en deze ruilen we over een paar dagen weer om voor haar eigen zadel. Zadelpasser Brabant komt uiteraard overal. ik kreeg de indruk dat er in Limburg veel vraag was naar zadelpassers dus ik kom heel graag bij jullie langs! App me op 06-28886342 ook voor een Zadelpasconsult in Limburg

Mocht je ook interesse hebben in een MSFC zadel? shop nu https://zadelpasserbrabant.nl/winkel

Recommended Articles

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.

X