Telefoonnummer

0031628886342 ( graag per WhatsApp )

Email

info@zadelpasserbrabant.nl

Openningstijden

Ma/Zat 09.00- 18.00

Vandaag ben ik voor de derde keer bij een klant in someren geweest. Ik was de derde zadelpasser die bij dit paard is geweest. Het was een hele uitdagende opgave. Dit paard was in stand een stuk klassieker dan in beweging. Dus waar het zadel in stand eigenlijk prima paste, was dat in beweging een heel ander verhaal. Het achterbeen kwam er zo ver onder en het voorbeen werd zo prachtig opgetild dat de rug ook mee veranderde. De eerste keer heb ik alleen gekeken of het goed paste. Inderdaad in stand was het zadel van de eigenaar eigenlijk best in orde.

Alleen was het zadel niet helemaal gelijkmatig opgevuld. Ik heb het zadel meegenomen naar de zadelmaakster. Zelf doe ik de opleiding zadelmaker bij Syntra west in Brugge. Omdat ik nog in opleiding ben, mag ik vaak even meekijken bij Els van Zadelmakerij Zeker in Vast in Soerendonk. Zij leert mij de fijne kneepjes van het vak en daar ben ik heel dankbaar voor.

Samen met Els is het zadel helemaal goed opgevuld. Dat is fase 1. Met het zadel ben ik terug gegaan naar het paard om het wederom te passen. En weer was het in stand heel mooi maar in beweging ging het toch klapperen en dat is nooit fijn.

Omdat ik er zelf niet uitkwam heb ik de hulp ingeroepen bij https://msfc.nl/ collega in Frankrijk. Samen hebben we een oplossing bedacht. Daarna ben ik voor de derde en laatste keer bij dit leuke paard geweest. We hebben het zadel d.m.v. een https://zadelpasserbrabant.nl/product/prolite-pads aan de voorkant een stukje gelift. De pad is echt fantastisch. Het zadel werd mooi gelift aan de voorkant waardoor het aan de achterkant heel mooi aansloot. De ruiter is met het paard gaan rijden en na een kwartier zag ik een heel ander paard en ook een hele andere ruiter!! Missie geslaagd!!

Recommended Articles

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.

X