Telefoonnummer

0031628886342 ( graag per WhatsApp )

Email

info@zadelpasserbrabant.nl

Openningstijden

Ma/Zat 09.00- 18.00

Anatomica Dealer: Wat ben ik blij te kunnen melden dat wij officiele dealer zijn van de Antamomica zadels. Zelf ben ik echt fan van deze prachtige zadels dus ik verkoop ze graag. Ik kan uiteraard aan alle mogelijke zadels komen en heb een selectie zadels zo op voorraad. Uiteraard is je zadelpas consult gratis bij aankoop van een van deze prachtige zadels.

Vooral de S lijn kun je helemaal laten maken hoe jij zelf wilt. Van de lederkeuze tot aan de stiksels aan toe. Het zadel wordt speciaal voor jou gemaakt. Dit koop je dus ook niet zomaar in de winkel. Ik kom naar je toe met alle zadels en mogelijkheden. Zo kunnen we kijken wat het beste bij jou en je paard pas. Daarna laten we het zadel voor je maken en kom ik het langsbrengen. Dan gaan we natuurlijk kijken of het helemaal is zoals je had gewenst. De Anatomica Cygnus heeft een kniewrong op het zweetblad en de Anatomica Octant heeft de kniewrong onder je zweetblad. De Comfort lijn heeft ook een hele smalle twist. Persoonlijk vind ik dat heel prettig.

Belangrijk is om dan ook een stukje te gaan rijden met je nieuwe zadels. Als Anatomica Dealer kijk ik graag of het zadel zo helemaal perfect ligt, of dat er nog aanpassingen nodig zijn. Het rijden is heel belangrijk omdat de paardenrug in stand heel anders kan zijn dan in beweging. Vooral een stukje draf lichtrijden en een stukje galop zijn heel belangrijk. Ook is het fijn als je even over de AC lijn kunt rijden zodat ik goed kan beoordelen of je netjes recht op je paard zit. Een scheef zittende ruiter ( al dan niet veroorzaakt door een scheef zadel ) geeft gewoon ontzettend veel problemen.

De zadels kun je bekijken via deze link: https://zadelpasserbrabant.nl/product/anatomica/

en meer informatie is altijd te vinden op http://anatomica.nl/

Heb je vragen? app me gerust op 06-28886342

Recommended Articles

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.

X