Telefoonnummer

0031628886342 ( graag per WhatsApp )

Email

info@zadelpasserbrabant.nl

Openningstijden

Ma/Zat 09.00- 18.00

“Wat een wereld van verschil!” Na een hoop slechte ervaringen tijdens zadelpasconsulten ben ik terechtgekomen bij martine. hierbij was het eerste contact al onwijs prettig en het voelde echt alsof ze het beste voor had met mijn pony. Dit is iets was ik helaas niet eerder heb ervaren. Tijdens het eerste consult bleek dat de kopijzers aangeleverd bij het zadel niet gemaakt waren voor mijn ronde pony. Hierdoor is martine “outside the box” gegaan en heeft mijn kopijzer op maat laten slaan. Ik wist zelf helemaal niet dat dit een optie was maar dit is echt dé oplossing geweest. We zijn van angstig en rennerig, naar een totaal relaxed en ontspannen paard gegaan. En dat al de eerste rit na het laatste consult.
Het is echt een wereld van verschil en ik en mijn pony zijn martine ontzettend dankbaar.

Recommended Articles

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.

X