Telefoonnummer

0031628886342 ( graag per WhatsApp )

Email

info@zadelpasserbrabant.nl

Openningstijden

Ma/Zat 09.00- 18.00

Vandaag was ik weer in Someren voor een leuk zadelpas consult bij een jong paard. De amazone wilde graag een gebruikt zadel. Echte problemen met rijden waren er niet. Het paard was net zadelmak dus een goed passend zadel is dan juist essentieel. Moet dit een nieuw, aangemeten zadel zijn? Nee, dat is echt nergens voor nodig. Persoonlijk leg ik ook geen nieuw zadel op een jong paard. Maar het moet wel een zadel zijn dat heel goed bij het paard en bij de ruiter past. Wel vind ik het belangrijk bij een consult dat de ruiter even met het zadel kan gaan rijden. Een zadel kan in stilstand heel mooi liggen, maar paarden veranderen soms enorm in beweging. Ook dan wil ik het zadel graag beoordelen door voelen en zien.

Dus met een auto vol met zadels kwam ik bij dit leuke paard aan. Na een meting met de Flexicurve en beoordeling van het paard heb ik alle zadels uit de auto gehaald. Uiteraard maak ik van te voren een selectie van zadels die bij dit paard goed zouden kunnen passen.

Nadat we alle zadels hebben geprobeerd, kwamen er 2 opties uit die eventueel goed zouden kunnen passen. Een heel fijn Hulsebos https://hulseboszadels.nl/ Zadel en een JC zadel. Met beide zadels is de ruiter in de bak gaan rijden. Uiteindelijk was het Hulsebos zadel echt degene die het mooiste lag en voor de amazone het fijnste reed.

De Amazone heeft het zadel nog 2 weken op proef gehad, waarna besloten is om het zadel aan te schaffen. zo heb ik dit zadelpas consult in Someren weer positief af kunnen sluiten.

Kijk ook bij onze https://zadelpasserbrabant.nl/gebruikte-zadels/ niet alle zadels staan online, dus laat me gerust even langs komen!

Zo ben ik heel blij dat ik weer een paard heb kunnen helpen!

Recommended Articles

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.

X