Ik neem ook een groot aantal gebruikte zadels voor je mee. Ook werk ik met een aantal goede zadels die nieuw goed betaalbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Edix zadels en aan de https://connectsaddles.com/?page_id=1681&lang=nl van deze laatste ben ik echt een fan. Goede kwaliteits zadels, heeel goed aanpasbaar en vooral ook heel mooi en duurzaam.

Maar ook werk ik graag met goede, gebruikte zadels van de betere merken. Bij goed onderhoud en regelmatige controle van de zadelmaker, blijven zadels ontzettend lang mooi.

Klik hier voor het assortiment https://zadelpasserbrabant.nl/product-categorie/gebruikte-zadels/

Uiteraard is een nieuw zadel nog niet gevormd naar de rug van een ander paard maar vaak kan Zadelpasser Brabant een gebruikte zadels ook heel mooi passend maken. Zeker als deze met goede wol zijn gevuld. Ik heb uiteraard diverse merken mee. Zo ben ik wel fan van de Hulzebos zadels en de AB zadels. Ook heb ik meestal wel een aantal Prestige en Kentaur zadels bij me. Wel ben ik vooral van de dresuurzadels.

Bij Zadelpasser Brabant kun je terecht voor vele zadels. Ook kan ik op aanvraag zadels bestellen tegen de beste prijzen. Ik reis heel Brabant door met de zadels maar ook in de rest van het land. Zo kom ik regelmatig met gebruikte zadels in Drenthe en in Belgie waar ze me ook gevonden hebben. Je krijgt altijd een eerlijk advies, het gaat mij uiteindelijk om een goed zadel bij jouw paard te vinden. Dat kan ook een zadel van 200 euro zijn.

Uiteraard gaan wij altijd en altijd voor het beste zadel voor jouw paard of pony. Het maakt mij niet uit van welke merk, gebruikt of ongebruikt. Als het goed bij jou en bij je pony of paard past is de missie van zadelpasser brabant meer dan geslaagd.

Het je achteraf nog vragen? neem gerust contact met me op.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

X