Telefoonnummer

0031628886342 ( graag per WhatsApp )

Email

info@zadelpasserbrabant.nl

Openningstijden

Ma/Zat 09.00- 18.00

Wat vind ik het super top dat deze manege https://www.manegehooidonk.nl/ hier de tijd en aandacht voor geeft. Zadelpassen bij Manege Hooidonk. Bij deze manege staan wel 80 paarden en pony’s en ik heb deze week alle zadels gecontroleerd. Omdat het om ontzettend veel paarden gaat is het niet te doen om alle paarden in beweging te zien. De zadels werden voor de stallen gehangen en zo ben ik alle zadels op de paarden gaan passen. Nu is het wel de tip voor de volgende keer om te beginnen met de paarden boven de 1 meter 80 want op het einde van de dag was dit niet meer te doen. Alle paarden hebben goede zadels van A merken, een net dekje eronder en vaak een pad van LeMieux om de zadels aan de voorkant iets te liften om het nog beter voor het paard te krijgen.

Zadelpassen bij Manege Hooidonk

Zadelpassen bij Manege Hooidonk. Alle singelstoten zijn gecheckt en alle hoog nodige reparaties zijn gedaan. Dan doel ik vooral op de veiligheid van de leerlingen. Zo kwam ik 1 gebroken boompunt tegen, ook deze wordt gemaakt uiteraard. Zo blijft het zadel bruikbaar voor de manege. Diverse singelstoten waren kapot, dus die heb ik even vastgezet. 1 super mooi zadel was aan de achterzijde helemaal los, dus ook die heb ik even vast gezet. Van 1 zadel vond ik dat er zo ontzettend veel reparaties aan waren, dat het zadel dat niet meer waard was. Dus we zijn met de pony even gaan shoppen bij alle zadels die nog over waren. Zo kwam er een super mooi 16 inch dressuur zadeltje van Kentaur te voorschijn. Ik heb de laag stof even verwijderd en daar kwam een mooi item naar voren! Deze paste ook nog eens op de pony dus gelukkig was deze pony ook voorzien van een fijn zadeltje.

Het was een lange en vermoeiende dag. Nu merk ik pas hoe verwend ik ben bij de normale zadelpas consulten. meer dan 80 paarden opzadelen op 1 dag is best een beetje veel. Maar nogmaals, ik vind het super dat er zo veel aandacht voor is.

Recommended Articles

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.

X