Telefoonnummer

0031628886342 ( graag per WhatsApp )

Email

info@zadelpasserbrabant.nl

Openningstijden

Ma/Zat 09.00- 18.00

Vandaag mocht in naar Kessel voor een Zadelpas consult. Toevallig kende ik dit paard al want zij was van een collega jurylid geweest. De nieuwe eigenaresse heeft alles goed aangepakt! Ze heeft eerst Zadelpasser Brabant gebeld om te kijken of haar huidige zadel nog paste. Dit zadel heeft op haar pony gelegen en met een beetje geluk past dit goed maar dat weet je nooit zeker. Dit was een super mooi dressuurzadel van https://anatomica.nl/

En de nieuwe amazone van dit super leuke paard had geluk. Dit zadel lag prima!

Ik ben weer begonnen met voelen, kijken en meten. Daarna heb ik het zadel gecontroleerd op zadelfouten en daarbij viel me op dat het niet helemaal gelijkmatig was opgevuld. Dit kan zo uit de fabriek komen maar kan ook na een tijd je ontstaan. Er zat echt een deuk in de kussens ( dus op het deel dat op het paard ligt )

Daarna heb ik het zadel op het paard gelegd. Op het oog lag het heel mooi. Het lag wat hoog maar de conditie van het paard was ook wel goed en ze had een hele lage schoft. Te hoog is ook niet erg als de kussens maar mooi aansluiten. De boom was niet te smal of te wijd. Er was overal voldoende ruimte. Alleen wanner ik met mijn handen onder het zadel doorging voelde ik dat daar een open ruimte was. Maar dat had ik al gevoeld bij de zadelcheck. Daar heeft dit paard dus wel last van want het sluit niet mooi aan.

Ik heb haar even laten rijden met dit zadel zonder dekje. Zo kun je het zadel goed beoordelen. In stap ligt het mooi, in draf beweegt het iets te veel, in galop lag het wel mooi.

Ik neem het zadel mee naar de zadelmaker om het mooi op te laten vullen. Dan zal het zadel wel echt mooi liggen. Als ik een prijs van de zadelmaker heb, communiceer ik dit eerst even. Is de klant akkoord, wordt het pas gemaakt. Als ik het zadel terugbreng, gaan we eerst weer even voelen, kijken en rijden. Ik denk dat de https://zadelpasserbrabant.nl/product/anatomische-singels/ nog wel een toevoeging kan zijn voor deze merrie.

Als ik mijn opleiding bij http://www.syntrawest.be heb afgerond kan ik dit meteen, ter plekke zelf doen. Maar het was weer een geslaagd zadelpas consult in Kessel.

Recommended Articles

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga alstublieft naar de instellingenpagina van Instagram feed om een feed te maken.

X